Wallet online si hardware Blockchain, Stellar si XLM giveaway (25$)

Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
Primit airdrop 312 XLM / 25$:

Vezi atașament 12543
Bravo ! posibil sa nu ii mai primesc niciodata daca se duce ocazia . Telefonul de tip mai vechi cu care intrasem sa le dau o faciala :)) mi-a dat eroare parca de software cand am incercat . Le-am trimis ticket suport ca nu pot cu telefon si dupa vreo 1-2 saptamani au raspuns si mi-au trimis un link separat unde sa urc pozele fara recunoastere faciala. Am urcat pozele si iar am primit o eroare dar de verification failed ,iar le-am dat un reply la ticket si le-am zis ca am primit verification failed pe urma mi-au dat alt link care practic trebuia sa fac la fel si iar am primit verification failed (probabil ei mi-au dat link de urcat poze dar softul daca nu are si verificare faciala primita atunci nu o sa reusesc doar cu poze) . Iar le-am dat reply si le-am zis ca tot nu reusesc si ca e tot aceeasi eroare si mi-au zis ca sa descriu eroarea iarasi si mai spuneau sa mai incerc pe site. Nu le-am mai raspuns deloc Probabil zilele astea le mai scriu o data. Asa e cand verificarea se face de catre un software si nu e manuala. Tot nu cred ca rezolv ceva si pana sa fac rost de un alt telefon sa cumpar ceva sh sa incerc si cu ala probabil o sa se termine cu airdropul , nici nu vreau sa incerc sa ma loghez de pe telefonul altcuiva sa fac verificare cont ca as fi dat jumate din 25$, adica 50 de lei, la cineva ca sa ma ajute .Dar nu vreau sa bag datele mele de logare de la wallet in telefonul cuiva strain.
Intr-unul din emailuri le-am scris o fraza mai jos, o propunere ca sa schimbe XLM-ul cuvenit in bitcoin si sa imi trimita restul in bitcoin dupa ce retine comisionul de exchange ca sa nu mai fac verificare dar nu au raspuns la fraza asta. ;))
 
Ultima editare:
Moderator
Veteran
Donator
Team Leader
Înscris
21 Iun 2013
Mesaje
4.534
Am primit și airdrop-ul Blockstack (STX) în valoare de 100 STX (10$):

Annotation 2020-01-20 224120.jpg
 
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
Am primit și airdrop-ul Blockstack (STX) în valoare de 100 STX (10$):

Vezi atașament 15279
Bravo :-bd
eu nici acum nu am rezolvat cu kycul nu am telefon performant cu care sa mearga identificarea faciala , am incercat cu unul prima oara si nu a mers . Suportul tehnic de la ei nu m-a ajutat cu nimic nu ofera o alternativa, nu aproba manual poze si tot in baza automatizarii te lasa.
Din cate am inteles s-a terminat cu stellarul ,nu se mai da.
si orice airdrop primesti pe blockchain nu ai voie sa le vinzi timp de 1 an sau 1 luna ...?
 
Sus