Unban sergiu4995

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
S

Sergiu A

Salutare,doresc sa aplic pt unban pentru ca ,nu consider ca trebuia sa iau ban in acea zi respectiva pentru ca nu am facut nimic atunci ,din 11 avertismente 5 sigur ,au fost de teste 2 si restul date degeaba,in plus am ajutat forumul mai ales la activitate,dand informatii ultile si chestii gratis si mi-am riscat numarul de telefon pt a ajuta pe altii cu disputele de la paypal ,pt ca sunt pe digi si pot suna gratis in irlanda.Dupa ce am luat ban,am luat si tepe,ca cei care au prestat servicii la mine,s=au gandit daca am disparut din peisaj ,sa-mi dea teapa si abuzand de politica mea,ca eu fac acel lucrul ,il dau si apoi primesc banii.
Multumesc.
 
Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Team Leader
Înscris
8 Oct 2011
Mesaje
4.340
De-a lungul timpului atitudinea ta a lasat de dorit si nu ti-ai imbunatatit-o desi ai fost atentionat in repetate randuri si stii f bine ca multi au fost deranjati de comportamentul inflamator si limbajul urat care l-ai avut. In opinia mea cred ca s-a sperat mai mult decat era normal ca iti vei revizui atitudinea si ban ar fii trebuit sa iti iei chiar mai demult, ma rog asta e opinia mea, iar chiar daca iti pare rau sau te-ai schimbat sau orice altceva e deja prea tarziu si ti-ai pierdut dreptul de a face parte din aceasta comunitate. Sa nu mai zic ca nu are nici-o greutate faptu ca ai ajutat sau ca ti-ai luat tepe, exista alti membrii care au facut mai multe decat tine si cand au gresit au fost banati, asa este corect si aportul pozitiv adus comunitatii nu permite sa-ti fie trecute cu vederea greselile sau sa fii iertat. Te rugam nu mai inainta alte cereri pt ca nu iti vor mai fii raspunse.
 
Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Înscris
27 Aug 2012
Mesaje
1.061
Asa e sergiule, noi n-avem altceva mai bun de facut si dam 5 avertismente unui membru ca teste =))
In completarea a ceea ce a zis munky as adauga faptul ca din experienta am invatat oamenii nu se schimba radical (idee sustinuta si de stiinta). Fac niste modificari mici sau se adapteaza pentru moment la niste situatii, insa per total raman la fel.
Nu are rost sa mai insisti. Prin faptul ca tot revii cu aceleasi argumente nu faci altceva decat sa demonstrezi ca ceea ce am scris in topic este real :)
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus