Script Network - Script.tv

Mr. HODL
Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Înscris
9 Noi 2009
Mesaje
3.639
Script TV este o rețea de video delivery descentralizată care oferă o gamă extinsă de soluții activate de blockchain pentru problemele legate de sectorul tradițional de streaming video. Platforma oferă streaming video de înaltă calitate, precum și mecanisme multiple de stimulare pentru lățimea de bandă descentralizată și partajarea conținutului la un cost redus în comparație cu furnizorii de servicii convenționali.

Script.TV se concentrează pe oferirea unei experiențe unice, definitorii de industrie, folosind tehnologia blockchain. Deși există mai multe opțiuni pentru a consuma conținut la nivel global, este primul care aduce televiziunea în direct în blockchain, cu recompense în NFT, cadouri și jetoane prin vizionarea conținutului în fiecare oră.

ScriptTV folosește un sistem dual token. Tokenul principal, $SCPT, este folosit pentru a alimenta și a guverna întreaga rețea, în timp ce $SPAY este responsabil pentru tranzacții, taxe de gaz, interacțiuni cu contracte inteligente și recompense.

Pe scurt:
  • Vizionați live-uri in fiecare zi timp de 3h și veți fi recompensați cu a doua lor moneda $SPAY (aveți multe variante de live-uri), pur și simplu lăsați browserul cu live-ul să ruleze in bară. Pentru această sarcină primiți 100 $SPAY / zi
  • Intrați zilnic pe site - pentru această sarcină primiți 10 $SPAY / zi
  • Pentru referrali primiți 20 $SPAY
  • Pentru conversații in chat la diverse live-uri primți 2 $SPAY

Link: https://token.script.tv/tv ( Cod referral: m2JPCj7VCG )

Vă puteți face cont direct cu wallet-ul metamask
 
Mr. HODL
Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Înscris
9 Noi 2009
Mesaje
3.639
S-a făcut un mic update la site din câte observ. Se mișcă mult mai bine și au fost adăugate noi categorii.
Atenție, proiectul este în stadiul beta, deci vă puteți întâlni cu diverse errori, bug-uri etc.
 
Sus