Fear - Fear.io

Mr. HODL
Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Înscris
9 Noi 2009
Mesaje
3.639
Fear este un proiect fondat de doi frați gemeni care au condus o companie media de jocuri timp de 20 de ani în industrie, acționând ca editor, advertiser și dezvoltator de jocuri. Jonathan și Patrick Carey, Co fondatorii Fear, au dezvoltat, de asemenea, jocuri casual de succes în ultimii 7 ani, care au atras peste 300 de milioane de spectatori virali pe Youtube și 350 de milioane jucători.

Netcreeper Media Limited deține proiectul Fear și continuă să finanțeze creșterea și dezvoltarea acestuia astăzi, după ce l-a înființat în mai 2021, cu asistența părții lor principale, Dao Maker. Fear este dezvoltat pentru a fi singura platformă de divertisment și distribuție axată pe jocurile horror și alte forme de media horror.

Nu de mult au intrat și în industria filmelor horror.
Urmează să lanseze un HUB Horror pe mobil unde se vor putea cumpăra diverse cu moneda lor $FEAR.
Are potențial, cu un MC de 1.5 mil $ și un ATH de $3.8 la un preț actual de $0.11.

Roadmap
https://www.fear.io/moon-map.html

Investiți responsabil!
 
Învăţăcel
Înscris
16 Mar 2023
Mesaje
1
Este interesant să auzim despre proiectul Fear și despre istoria sa. Este important să ținem cont că investițiile în criptomonede și tokenuri implică riscuri și trebuie să fie abordate cu precauție.
În cazul acestui proiect, potențialul există într-adevăr, cu o capitalizare de piață de 1.5 mil $ și un ATH de $3.8, dar trebuie să se țină cont și de riscuri. Este important să faceți propriile cercetări înainte de a investi în proiectul Fear și să vă asigurați că înțelegeți pe deplin natura investiției și riscurile asociate acesteia. De asemenea, este important să fiți conștienți de faptul că prețurile criptomonedelor pot fluctua puternic într-un timp foarte scurt și pot fi influențate de factori precum evoluția pieței, dezvoltarea proiectului, evenimente majore și multe altele.
 
Sus